1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 3.82 (14 Szavazaból)

Gondolj olyasvalamire, amit szeretsz. Gyermekek kacagása. A víz tükrén megcsillanó napsugár. A szeretett kutyád vagy cicád. Talán egy fénykép. A kedvenc helyed – a kert, a sziklák a tengerparton, a családi nyaraló.

Valaki, aki kedves számodra. Ha az általunk szeretett dolgokra gondolunk, az segít visszatalálni a hazavezető ösvényre. Ugyanis nem mindig sikerül összerakni a képet: Isten személyesen neked készítette mindezeket, és egy szívet is adott hozzá, amivel szeretni tudod őket. Amikor a kora reggeli szellő az arcodat símogatja és érzed a levegő friss illatát, ha biciklizés vagy síelés közben élvezed a sebességet, a szíved önkéntelenül felkiált: „Ezt már szeretem!”  A következő lépés, hogy azt mondod: „És Isten is! Ő készítette ezt a pillanatot; ő alkotta ezeket a dolgokat. Ő a teremtője mindannak, amit szeretek.” Erre a szíved ösztönösen meg fog nyílni Számára. 

Minden csodálatos dolog az életedben Isten ajándéka, az Ő szívének kifejeződése feléd. Minden drága emlék, minden pillanat, amikor boldog voltál, gondtalan, reményteljes, vagy izgatott várakozással teli… mind Isten szeretetének megnyilvánulása volt. Ezeknek az ajándékoknak mind Ő a forrása, ki is lehetne más? „Megnyitod kezed… megelégítesz minden élőt bőségesen” (Zsoltárok 145:16). „Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától száll alá” (Jakab 1:17).

Minden jó Istentől van; ez az Ő valódi szíve.

Neked készítette

John Eldredge

Magyar fordítás: ahitatok.hu