1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 4.90 (10 Szavazaból)

8,31 Mit mondjunk tehát erre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk? (Róma)

Jelenleg kihívásokkal kell szembenézned az életedben? Házassági, vagy pénzügyi problémáid vannak? Lehet, hogy a gyermeked letért a jó útról, vagy netán kiújult egy régi betegség? Mit mondasz mindezekre?

Tudod, Isten mit szeretne hallani tőled? Azt akarja, hogy ezt mondd: „Ha Isten velem van, akkor ki lehet ellenem?”

Ha tudnád, hogy a miniszterelnök veled van, akkor úgy gondolnád, hogy minden rendben van. De hiszen még ennél is jobb támogatód van! A Biblia azt mondja, hogy a Mindenható, az ég és föld Teremtője veled van! Milyen probléma találhat rajtad fogást, ha a Mindenható Isten veled van? Vajon az ördög sikeres lehet veled szemben, ha Maga Isten áll az oldaladon?

Ha Isten veled van ma, ha veled van most is, akkor nem kell így siránkoznod: „Jaj, ha lenne egy …, Bárcsak ne mondtam volna azt …” És a jövő miatt sem kell aggódnod: „Mi lesz, ha ez megtörténik …, Mi lesz, ha nem lesz elég …” Kedves barátom, a múlton való siránkozás, és a jövő miatti aggódás semmit sem old meg. Inkább nézz Mennyei Atyádra. Mivel ebben a pillanatban is veled van, biztos lehetsz benne, hogy segíteni és gondoskodni fog.

Isten elküldte a Fiát, hogy meghaljon érted. Jézus miatt véren vásárolt jogod van egy céllal bíró, jelentőségteljes élethez. Jézus miatt véren vásárolt jogod van a gyógyuláshoz. Jézus miatt véren vásárolt jogod van Isten gondoskodására, még akkor is, ha a gazdaság mélyrepülésben van.

Nem azért kapod ezeket a dolgokat, mert megérdemled, hanem azért, mert Jézus a vérét ontotta érted, hogy neked adhassa a jogosultságot ezekhez a dolgokhoz. Mindezen áldásokban azért részesülhetsz, mert Isten veled van. És ha Isten veled van, akkor ki lehet ellened?

Joseph Prince

Magyar fordítás: ahitatok.hu