1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 5.00 (11 Szavazaból)

1,3 Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban. (Efezusi)

Emlékszem, amikor tizennyolc éves voltam, szörnyű depresszión mentem keresztül. Mivel azt hittem, hogy démoni uralom alatt vagyok, elmentem Isten egy nagyszerű emberéhez, hogy űzze ki belőlem az ördögöt.

Azonban, amikor ez az ember rám tette a kezét, elkezdett prófétálni nekem. Azt mondta: „Látom, amint emberek ezreinek prédikálsz, és Isten ezrek életére van hatással rajtad keresztül. Joseph, Isten elhívott téged, és az ördög ezt most megpróbálja megakadályozni.”

„Micsoda? Én azért jöttem, hogy megszabaduljak! Csak az érdekel, hogy a saját életemet megmentsem, nem az, hogy prédikáljak, és hatással legyek mások életére” – akkor még ezt gondoltam magamban.

Látjátok, Isten megengedte ennek az embernek, hogy az Ő időtlenségének a zónájába lépjen, és így bepillanthassak a jövőmbe. Isten szemszögéből nézve, a jövőm, már tulajdonképpen megtörtént, bár még csak tizennyolc éves voltam. Ma egy több mint 19000 fős gyülekezetnek vagyok a pásztora. Ma látom, azt, amit Isten sok-sok évvel ezelőtt megmutatott nekem.

Isten nem úgy lát, mint mi. Ábrahám egy százéves, gyermektelen ember volt. Felesége, Sára, kilencven éves, akinek a méhe, már rég halott volt (1 Mózes 17:17). Mégis Isten úgy nézett Ábrahámra, és úgy beszélt vele, mintha már sok nép atyja lenne.

Kedves barátom, Isten azt akarja, hogy te is úgy láss, ahogy Ő. Lehet, hogy most úgy látod, magad, mint aki egy házassági, munkahelyi, pénzügyi, vagy egészségügyi problémán megy keresztül. Isten azonban egy áldott házasságot, munkahelyi sikert, természetfeletti anyagi növekedést és egy meggyógyult testet lát, mert azt mondja Igéjében, hogy Ő már minden szellemi áldással megáldott, és mennyei helyekre ültetett minket Krisztussal együtt!

Isten Krisztusban lát téged! Amikor Krisztusban látod magad, aki az idő felett áll, akkor te is belépsz az időtlenség zónájába. Az időtlenségnek ebben a zónájában, minden szükséget és problémát Isten már megoldott, helyreállított, eltávolított, vagy ami halott volt, azt feltámasztotta. Az időtlenségnek ebben a zónájában Isten, Krisztusban már minden szellemi áldással megáldott és mennyei helyekre ültetett!

Útravaló gondolat:

Lásd magad úgy, ahogy Isten lát: Krisztusban, minden szellemi áldással megáldva, mennyei helyekre ültetve!

Joseph Prince

Magyar fordítás: ahitatok.hu