Friss gondolatok

Isten alkalmassá teszi az alkalmatlant

„Megmenti életed a pusztulástól, szeretettel és irgalommal koronáz” (Zsoltárok 103:4, különböző fordítások alapján)

Bővebben ...

Lásd Istent jó Apaként

Fiam, te mindig velem vagy, és mindenem a tied.” (Lukács 15:11) A hit azt jelenti,…

Bővebben ...

Isteni gyengédség

„Isten, mint minden jó szülő, csodálatos módon arra vágyik, hogy virágozzon minden, amit teremtett és…

Bővebben ...

Az Ő házának gazdagsága

„Megtöltesz minket házad kincseivel, jóságod folyóvizéből itatsz bennünket!” (Zsoltárok 36:8, EF) Egy szolga vonakodva imádkozik;…

Bővebben ...

Fiúság

A tékozló fiú története valójában elsősorban nem is a tékozló fiúról szól, hanem az apa…

Bővebben ...

Isten a gyermeked Atyja is

„Aki az Urat féli, annak erős oltalma van, fiainak is menedéke lesz az.” Példabeszédek 14:26…

Bővebben ...

Ne hagyd, hogy a sok tevékenység miatt kiégj!

„Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok.

Bővebben ...

Légy tudatában Krisztusban elfoglalt helyednek

„Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem…

Bővebben ...

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 5.00 (11 Szavazaból)

1,3 Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban. (Efezusi)

Emlékszem, amikor tizennyolc éves voltam, szörnyű depresszión mentem keresztül. Mivel azt hittem, hogy démoni uralom alatt vagyok, elmentem Isten egy nagyszerű emberéhez, hogy űzze ki belőlem az ördögöt.

Azonban, amikor ez az ember rám tette a kezét, elkezdett prófétálni nekem. Azt mondta: „Látom, amint emberek ezreinek prédikálsz, és Isten ezrek életére van hatással rajtad keresztül. Joseph, Isten elhívott téged, és az ördög ezt most megpróbálja megakadályozni.”

„Micsoda? Én azért jöttem, hogy megszabaduljak! Csak az érdekel, hogy a saját életemet megmentsem, nem az, hogy prédikáljak, és hatással legyek mások életére” – akkor még ezt gondoltam magamban.

Látjátok, Isten megengedte ennek az embernek, hogy az Ő időtlenségének a zónájába lépjen, és így bepillanthassak a jövőmbe. Isten szemszögéből nézve, a jövőm, már tulajdonképpen megtörtént, bár még csak tizennyolc éves voltam. Ma egy több mint 19000 fős gyülekezetnek vagyok a pásztora. Ma látom, azt, amit Isten sok-sok évvel ezelőtt megmutatott nekem.

Isten nem úgy lát, mint mi. Ábrahám egy százéves, gyermektelen ember volt. Felesége, Sára, kilencven éves, akinek a méhe, már rég halott volt (1 Mózes 17:17). Mégis Isten úgy nézett Ábrahámra, és úgy beszélt vele, mintha már sok nép atyja lenne.

Kedves barátom, Isten azt akarja, hogy te is úgy láss, ahogy Ő. Lehet, hogy most úgy látod, magad, mint aki egy házassági, munkahelyi, pénzügyi, vagy egészségügyi problémán megy keresztül. Isten azonban egy áldott házasságot, munkahelyi sikert, természetfeletti anyagi növekedést és egy meggyógyult testet lát, mert azt mondja Igéjében, hogy Ő már minden szellemi áldással megáldott, és mennyei helyekre ültetett minket Krisztussal együtt!

Isten Krisztusban lát téged! Amikor Krisztusban látod magad, aki az idő felett áll, akkor te is belépsz az időtlenség zónájába. Az időtlenségnek ebben a zónájában, minden szükséget és problémát Isten már megoldott, helyreállított, eltávolított, vagy ami halott volt, azt feltámasztotta. Az időtlenségnek ebben a zónájában Isten, Krisztusban már minden szellemi áldással megáldott és mennyei helyekre ültetett!

Útravaló gondolat:

Lásd magad úgy, ahogy Isten lát: Krisztusban, minden szellemi áldással megáldva, mennyei helyekre ültetve!

Joseph Prince

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Please enable the javascript to submit this form

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Mert én tudom az én gondolatimat, a melyeket én felõletek gondolok, azt mondja az Úr; békességnek és nem háborúságnak gondolata, hogy kivánatos véget adjak néktek. Akkor segítségre hívtok engem, és elmentek és imádtok engem, és meghallgatlak titeket. És kerestek engem és megtaláltok, mert teljes szívetekbõl kerestek engem.”

Jeremiás 29:11-13

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások