Friss gondolatok

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

A hálaadáson keresztül vezet az út a békességhez

„Semmi felől ne aggódjatok! Bármilyen helyzetben vagytok is, imádkozzatok! Hálaadással kérjétek Istentől, amire szükségetek van!”…

Bővebben ...

Hallásból tapasztalat

Hajlamosak vagyunk arra, hogy Jézust csak kicsit avassuk be az életünk részleteibe. Azt gondoljuk: „Ha…

Bővebben ...

Velünk az Isten!

Isten tudja, hogy milyen embernek lenni. Amikor határidőkről, sorbanállásról, nehéz időszakokról beszélünk, Ő megérti. Ő…

Bővebben ...

Isten arca

Miért ment el Isten egészen a betlehemi jászolig? Miért ment el ilyen messzire? Azért, hogy…

Bővebben ...

Ő véghezviszi a tervét

Az első karácsony más volt, mint amiről Mária álmodozott? Igen. A meglepetés terhesség, a hirtelen…

Bővebben ...

Isten gyengéd szeretettel viseltet irántad

„hogy megmutassa az eljövendő korszakokban kegyelmének mérhetetlen gazdagságát irántunk való jóságából Krisztus Jézusban.” (Efezusi 2:7)

Bővebben ...

Segítség a szükség idején

„Ha pedig Jézus a Főpapunk, akkor bátran és bizalommal lépjünk oda az Atya-Isten kegyelmének Trónjához!…

Bővebben ...

Új kezdet

Ugye nagyszerű lenne, ha mindig újra tudnánk kezdeni a dolgokat, ha szükséges. Ahelyett, hogy bent…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 4.83 (6 Szavazaból)

10,10 A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek." (János)

Nagyon tetszik, hogy Jézus milyen egyszerűen magyarázta el a dolgokat. Az emberekhez mindig az ő szintjükön szólt, hogy megértsék a mondanivalóját. A földműveseknek azt mondta: „Isten Igéje, olyan, mint egy mag.” Amikor a halászokhoz beszélt így szólt: „Gyertek velem, és én emberek halászaivá teszlek benneteket.”

Ez azt mutatja, hogy Jézus kommunikálni akar velünk, és azt akarja, hogy megértsük Őt. Azt akarja, hogy megismerjük Őt, és Ő is meg akar minket ismerni. Le akarja magát leplezni előttünk, hogy részesüljünk minden szellemi áldásában.

A János 10:10-ben, valami konkrét dolgot akar megmutatni Magából, hogy ki is Ő valójában, ezért nagyon világosan magyaráz. Összességében ezt mondja: „Figyeljetek, fontos dolgot akarok mondani: ne keverjetek össze engem az ellenséggel. Az ellenség azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. Én azért jöttem, hogy egy teljesebb életet adjak nektek!” Jézus nem akarja, hogy összekeverjük Őt az ellenséggel. Ő azt akarja, hogy még a legkisebb kétséget is kizárva tudjuk, hogy Ő jó és a javunkat akarja. Azt akarja, hogy világos legyen számunkra: Ő nem halált és pusztítást akar hozni, hanem életet, reményt és békességet.

Ha kételyeid vannak afelől, hogy Isten hogy érez irántad, akkor szögezzük le: Ő nem haragszik rád, sőt őrülten szerelmes beléd! A te oldaladon áll! Értékes és drága vagy a Számára, és csodálatos jövőt tervez neked. Hagyd, hogy ez az igazság mélyen a szívedbe ivódjon. Hagyd, hogy az Ő szeretete tegyen magabiztossá. Meríts erőt és reményt az Ő jóságából. Istennel az oldaladon minden lehetséges! Bízz Benne, hogy Ő jó és mindent a javadra munkál. Tudd, hogy szeret és céllal hívott el.

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Ámde Krisztus feltámadott a halottak közül, zsengéjök lõn azoknak, kik elaludtak. Miután ugyanis ember által van a halál, szintén ember által van a halottak feltámadása is. Mert a miképen Ádámban mindnyájan meghalnak, azonképen a Krisztusban is mindnyájan megeleveníttetnek.”

1 Korintusi 15:20-22

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások

 • Kedves Margitka! Köszönjük a visszajelzést ...

  Bövebben...

   
 • Hálát adok Istennek ezért a gyakorlati ...

  Bövebben...

   
 • Hálásan Köszönöm a mai napot is, hogy nem ...

  Bövebben...

   
 • Hozzád megyek Uram, te segítesz rajtam! Mostani ...

  Bövebben...