Friss gondolatok

Isten alkalmassá teszi az alkalmatlant

„Megmenti életed a pusztulástól, szeretettel és irgalommal koronáz” (Zsoltárok 103:4, különböző fordítások alapján)

Bővebben ...

Lásd Istent jó Apaként

Fiam, te mindig velem vagy, és mindenem a tied.” (Lukács 15:11) A hit azt jelenti,…

Bővebben ...

Isteni gyengédség

„Isten, mint minden jó szülő, csodálatos módon arra vágyik, hogy virágozzon minden, amit teremtett és…

Bővebben ...

Az Ő házának gazdagsága

„Megtöltesz minket házad kincseivel, jóságod folyóvizéből itatsz bennünket!” (Zsoltárok 36:8, EF) Egy szolga vonakodva imádkozik;…

Bővebben ...

Fiúság

A tékozló fiú története valójában elsősorban nem is a tékozló fiúról szól, hanem az apa…

Bővebben ...

Isten a gyermeked Atyja is

„Aki az Urat féli, annak erős oltalma van, fiainak is menedéke lesz az.” Példabeszédek 14:26…

Bővebben ...

Ne hagyd, hogy a sok tevékenység miatt kiégj!

„Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok.

Bővebben ...

Légy tudatában Krisztusban elfoglalt helyednek

„Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem…

Bővebben ...

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 3.94 (8 Szavazaból)

Azt mondja a Biblia, hogy Krisztus szabadságra szabadított meg minket. Más szóval, Isten azt akarja, hogy szabad légy és élvezd a teljes és tartós szabadságot, amit Krisztus megszerzett számodra.

Akkor lépett be a szabadság az életünkbe, amikor elfogadtuk Jézust, mint Urunkat és Megváltónkat. Jézus megszabadított minket a bűn és halál törvényétől, hogy örök életünk legyen Vele.

Nem kell tehát vesztesként, depresszióban, aggódásban, betegségben, keserűségben, vagy éppen a múltban ragadva élnünk. Szabadok vagyunk ezektől a kötelékektől! Minél inkább elhatárolódunk a negatív, saját magunkat romboló gondolkodásmódtól és hozzáállástól, annál inkább megtapasztaljuk a szabadságot, amit Isten készített el számunkra. Minden alkalommal, amikor átengedünk Neki egy területet az életünkből, úgy döntünk, hogy az Ő Szavát követjük a világ szava helyett, akkor valódi, tartós szabadságot tapasztalunk meg!

Szeretnék közreadni néhány Isten Igéjén alapuló „szabadság-megvallást”, hogy ezeken gondolkodj, és ezeket jelentsd ki az életedre. Azt mondja az Írás, hogy Isten Igéjének igazsága az, ami szabaddá tesz minket. Arra buzdítalak, kérd Istent, hogy adjon neked mélyebb kijelentést és megértést ezekkel az igékkel kapcsolatban. Hiszem, hogy amint tanulmányozod Isten Igéjét, feltöltődsz erővel, energiával, és megtapasztalod a valódi szabadságot életed minden területén!

Szabad vagyok, mert Krisztus megszabadított! Nem hagyom, hogy a helytelen gondolkodásmód, a negatív hozzáállás megkötözzenek. (Galata 5:1)

Mint Jézus Krisztusban hívőben, az Úr Szelleme lakik bennem, és szabaddá tesz, mert ahol az Úr Szelleme, ott a szabadság! (2 Korinthus 3:17)

Teljesen szabadon és teljes bizalommal mehetek az Atyához imában és imádatban. Az Úr meghallja és megválaszolja az imáimat, és szabaddá tesz! (Zsidók 10:19, Zsoltárok 118:5-6)

Minden kétséget kizáróan szabad vagyok – szabad a múlttól, szabad a félelemtől, szabad az aggodalomtól, szorongástól, depressziótól, szegénységtől, betegségtől és hiánytól – mert Jézus Krisztus valóban megszabadított! (János 8:36, Galata 3:13)

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Please enable the javascript to submit this form

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“A szeretetben nincsen félelem; sõt a teljes szeretet kiûzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben.”

1 János 4:18

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások