Friss gondolatok

Ő véghezviszi a tervét

Az első karácsony más volt, mint amiről Mária álmodozott? Igen. A meglepetés terhesség, a hirtelen…

Bővebben ...

Isten gyengéd szeretettel viseltet irántad

„hogy megmutassa az eljövendő korszakokban kegyelmének mérhetetlen gazdagságát irántunk való jóságából Krisztus Jézusban.” (Efezusi 2:7)

Bővebben ...

Segítség a szükség idején

„Ha pedig Jézus a Főpapunk, akkor bátran és bizalommal lépjünk oda az Atya-Isten kegyelmének Trónjához!…

Bővebben ...

Új kezdet

Ugye nagyszerű lenne, ha mindig újra tudnánk kezdeni a dolgokat, ha szükséges. Ahelyett, hogy bent…

Bővebben ...

A szeretet mindig védelmez

„Az Úristen pedig bőrruhát készített az embernek és feleségének, és felöltöztette őket.” (1 Mózes 3:21)…

Bővebben ...

Tettrekész együttérzés

„Amikor az Úr meglátta az asszonyt, megszánta, és így szólt hozzá: "Ne sírj!"” (Lukács 7:13)…

Bővebben ...

Isten dicsősége a teljes életet élő ember

„Isten dicsősége a teljes életet élő ember.” (Szent Iréneusz) Amikor először bukkantam rá erre az…

Bővebben ...

Isten tolmácsa

Amíg Brazíliában éltünk, előfordult, hogy tolmácsolnom kellett, amikor vendégelőadó érkezett. A hallgatóság előtt állt az…

Bővebben ...

Égj, de ne égj ki

„Ezért ügyeljetek arra, hogyan éltek! Ne legyetek ostobák, hanem bölcsek!” Efezusi 5:15

Bővebben ...

Ajánlata számodra

„Én azért jöttem, hogy életet adjak, mégpedig teljes és túláradóan bőséges életet!” (János 10:10, EF)

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 3.94 (8 Szavazaból)

Azt mondja a Biblia, hogy Krisztus szabadságra szabadított meg minket. Más szóval, Isten azt akarja, hogy szabad légy és élvezd a teljes és tartós szabadságot, amit Krisztus megszerzett számodra.

Akkor lépett be a szabadság az életünkbe, amikor elfogadtuk Jézust, mint Urunkat és Megváltónkat. Jézus megszabadított minket a bűn és halál törvényétől, hogy örök életünk legyen Vele.

Nem kell tehát vesztesként, depresszióban, aggódásban, betegségben, keserűségben, vagy éppen a múltban ragadva élnünk. Szabadok vagyunk ezektől a kötelékektől! Minél inkább elhatárolódunk a negatív, saját magunkat romboló gondolkodásmódtól és hozzáállástól, annál inkább megtapasztaljuk a szabadságot, amit Isten készített el számunkra. Minden alkalommal, amikor átengedünk Neki egy területet az életünkből, úgy döntünk, hogy az Ő Szavát követjük a világ szava helyett, akkor valódi, tartós szabadságot tapasztalunk meg!

Szeretnék közreadni néhány Isten Igéjén alapuló „szabadság-megvallást”, hogy ezeken gondolkodj, és ezeket jelentsd ki az életedre. Azt mondja az Írás, hogy Isten Igéjének igazsága az, ami szabaddá tesz minket. Arra buzdítalak, kérd Istent, hogy adjon neked mélyebb kijelentést és megértést ezekkel az igékkel kapcsolatban. Hiszem, hogy amint tanulmányozod Isten Igéjét, feltöltődsz erővel, energiával, és megtapasztalod a valódi szabadságot életed minden területén!

Szabad vagyok, mert Krisztus megszabadított! Nem hagyom, hogy a helytelen gondolkodásmód, a negatív hozzáállás megkötözzenek. (Galata 5:1)

Mint Jézus Krisztusban hívőben, az Úr Szelleme lakik bennem, és szabaddá tesz, mert ahol az Úr Szelleme, ott a szabadság! (2 Korinthus 3:17)

Teljesen szabadon és teljes bizalommal mehetek az Atyához imában és imádatban. Az Úr meghallja és megválaszolja az imáimat, és szabaddá tesz! (Zsidók 10:19, Zsoltárok 118:5-6)

Minden kétséget kizáróan szabad vagyok – szabad a múlttól, szabad a félelemtől, szabad az aggodalomtól, szorongástól, depressziótól, szegénységtől, betegségtől és hiánytól – mert Jézus Krisztus valóban megszabadított! (János 8:36, Galata 3:13)

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

A Karácsony üzenete

A Karácsony valódi üzenete

Részlet
Lukács evangéliumából
Lk. 2:1-20.

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Én vagyok a szõlõtõ, ti a szõlõvesszõk: A ki én bennem marad, én pedig õ benne, az terem sok gyümölcsöt: mert nálam nélkül semmit sem cselekedhettek. Abban dicsõíttetik meg az én Atyám, hogy sok gyümölcsöt teremjetek; és legyetek nékem tanítványaim.”

János 15:5,8

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások

 • Köszönöm mennyei Apukám, hogy olyan ...

  Bövebben...

   
 • Ez a kedvencem. Nagyon bátorító.

  Bövebben...

   
 • Igen köszönöm Atyám, hogy jöhetek hozzád ...

  Bövebben...

   
 • Dicsőség néked Istenünk, Fiad nevében ...

  Bövebben...