Friss gondolatok

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

A hálaadáson keresztül vezet az út a békességhez

„Semmi felől ne aggódjatok! Bármilyen helyzetben vagytok is, imádkozzatok! Hálaadással kérjétek Istentől, amire szükségetek van!”…

Bővebben ...

Hallásból tapasztalat

Hajlamosak vagyunk arra, hogy Jézust csak kicsit avassuk be az életünk részleteibe. Azt gondoljuk: „Ha…

Bővebben ...

Velünk az Isten!

Isten tudja, hogy milyen embernek lenni. Amikor határidőkről, sorbanállásról, nehéz időszakokról beszélünk, Ő megérti. Ő…

Bővebben ...

Isten arca

Miért ment el Isten egészen a betlehemi jászolig? Miért ment el ilyen messzire? Azért, hogy…

Bővebben ...

Ő véghezviszi a tervét

Az első karácsony más volt, mint amiről Mária álmodozott? Igen. A meglepetés terhesség, a hirtelen…

Bővebben ...

Isten gyengéd szeretettel viseltet irántad

„hogy megmutassa az eljövendő korszakokban kegyelmének mérhetetlen gazdagságát irántunk való jóságából Krisztus Jézusban.” (Efezusi 2:7)

Bővebben ...

Segítség a szükség idején

„Ha pedig Jézus a Főpapunk, akkor bátran és bizalommal lépjünk oda az Atya-Isten kegyelmének Trónjához!…

Bővebben ...

Új kezdet

Ugye nagyszerű lenne, ha mindig újra tudnánk kezdeni a dolgokat, ha szükséges. Ahelyett, hogy bent…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 3.94 (8 Szavazaból)

Azt mondja a Biblia, hogy Krisztus szabadságra szabadított meg minket. Más szóval, Isten azt akarja, hogy szabad légy és élvezd a teljes és tartós szabadságot, amit Krisztus megszerzett számodra.

Akkor lépett be a szabadság az életünkbe, amikor elfogadtuk Jézust, mint Urunkat és Megváltónkat. Jézus megszabadított minket a bűn és halál törvényétől, hogy örök életünk legyen Vele.

Nem kell tehát vesztesként, depresszióban, aggódásban, betegségben, keserűségben, vagy éppen a múltban ragadva élnünk. Szabadok vagyunk ezektől a kötelékektől! Minél inkább elhatárolódunk a negatív, saját magunkat romboló gondolkodásmódtól és hozzáállástól, annál inkább megtapasztaljuk a szabadságot, amit Isten készített el számunkra. Minden alkalommal, amikor átengedünk Neki egy területet az életünkből, úgy döntünk, hogy az Ő Szavát követjük a világ szava helyett, akkor valódi, tartós szabadságot tapasztalunk meg!

Szeretnék közreadni néhány Isten Igéjén alapuló „szabadság-megvallást”, hogy ezeken gondolkodj, és ezeket jelentsd ki az életedre. Azt mondja az Írás, hogy Isten Igéjének igazsága az, ami szabaddá tesz minket. Arra buzdítalak, kérd Istent, hogy adjon neked mélyebb kijelentést és megértést ezekkel az igékkel kapcsolatban. Hiszem, hogy amint tanulmányozod Isten Igéjét, feltöltődsz erővel, energiával, és megtapasztalod a valódi szabadságot életed minden területén!

Szabad vagyok, mert Krisztus megszabadított! Nem hagyom, hogy a helytelen gondolkodásmód, a negatív hozzáállás megkötözzenek. (Galata 5:1)

Mint Jézus Krisztusban hívőben, az Úr Szelleme lakik bennem, és szabaddá tesz, mert ahol az Úr Szelleme, ott a szabadság! (2 Korinthus 3:17)

Teljesen szabadon és teljes bizalommal mehetek az Atyához imában és imádatban. Az Úr meghallja és megválaszolja az imáimat, és szabaddá tesz! (Zsidók 10:19, Zsoltárok 118:5-6)

Minden kétséget kizáróan szabad vagyok – szabad a múlttól, szabad a félelemtől, szabad az aggodalomtól, szorongástól, depressziótól, szegénységtől, betegségtől és hiánytól – mert Jézus Krisztus valóban megszabadított! (János 8:36, Galata 3:13)

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Ámde Krisztus feltámadott a halottak közül, zsengéjök lõn azoknak, kik elaludtak. Miután ugyanis ember által van a halál, szintén ember által van a halottak feltámadása is. Mert a miképen Ádámban mindnyájan meghalnak, azonképen a Krisztusban is mindnyájan megeleveníttetnek.”

1 Korintusi 15:20-22

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások

 • Kedves Margitka! Köszönjük a visszajelzést ...

  Bövebben...

   
 • Hálát adok Istennek ezért a gyakorlati ...

  Bövebben...

   
 • Hálásan Köszönöm a mai napot is, hogy nem ...

  Bövebben...

   
 • Hozzád megyek Uram, te segítesz rajtam! Mostani ...

  Bövebben...