Friss gondolatok

Isten alkalmassá teszi az alkalmatlant

„Megmenti életed a pusztulástól, szeretettel és irgalommal koronáz” (Zsoltárok 103:4, különböző fordítások alapján)

Bővebben ...

Lásd Istent jó Apaként

Fiam, te mindig velem vagy, és mindenem a tied.” (Lukács 15:11) A hit azt jelenti,…

Bővebben ...

Isteni gyengédség

„Isten, mint minden jó szülő, csodálatos módon arra vágyik, hogy virágozzon minden, amit teremtett és…

Bővebben ...

Az Ő házának gazdagsága

„Megtöltesz minket házad kincseivel, jóságod folyóvizéből itatsz bennünket!” (Zsoltárok 36:8, EF) Egy szolga vonakodva imádkozik;…

Bővebben ...

Fiúság

A tékozló fiú története valójában elsősorban nem is a tékozló fiúról szól, hanem az apa…

Bővebben ...

Isten a gyermeked Atyja is

„Aki az Urat féli, annak erős oltalma van, fiainak is menedéke lesz az.” Példabeszédek 14:26…

Bővebben ...

Ne hagyd, hogy a sok tevékenység miatt kiégj!

„Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok.

Bővebben ...

Légy tudatában Krisztusban elfoglalt helyednek

„Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem…

Bővebben ...

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 4.06 (9 Szavazaból)

6,13 Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. (Efezusi)

Az Efezusi levél 6. részében arról olvashatunk, hogy Isten mindennel ellátott minket ahhoz, hogy győzelmes életet élhessünk. Nekünk adta Nevének a hatalmát, az Igéjében rejlő erőt és a szellemi fegyverzetet, hogy meg tudjunk állni, amikor a dolgok ellenünk fordulnak.

Azt mondja az Írás, hogy rendelkezünk az igazság övével, a hit pajzsával, a békesség sarujával és az üdvösség sisakjával.

A megigazulás egyszerűen azt jelenti, hogy igazakként állunk Isten előtt. Amikor befogadtad Jézust a szívedbe, akkor megigazultál, azaz igazzá váltál Isten szemében. Isten jóváhagyásának pecsétje van rajtad. Lehet, hogy ezt nem mindig érzed, de éppen itt jön be a hit szerepe. A hit életre kelti és aktivizálja Isten ígéreteit az életünkben. Hogyan hozzuk működésbe a hitünket? Azáltal, hogy megvalljuk azt, amit hiszünk. Ugyanúgy, ahogy Isten a szavával hívta életre a világot, nekünk is hatalmunk van arra, hogy a szavainkkal létre hozzunk dolgokat.

Arra szeretnélek bátorítani, hogy hit által vedd magadra Isten jóváhagyását. Vedd fel a megigazulás mellvértjét Isten többi fegyverzetével együtt. Lehet egy nagyon klassz ruhád, de ha csak az ágyadon hever, és nem veszed magadra, akkor semmit sem érsz vele. Viszont ha már egyszer rajtad van, akkor tudd jól viselni! Nem számít, mi jön ellened, nem számít, amit mások mondanak, vagy gondolnak, te tudd, hogy Isten kiválasztott, jóváhagyott, és azt akarja, hogy jól viseld az áldásaidat!

Tartsd szem előtt, hogy ami a legjobban maga alá tud gyűrni az életben az az, ha negatívan gondolkodsz magadról. Nem engedheted meg magadnak, hogy negatív, romboló gondolatok cikázzanak az agyadban. Nem uralkodhatnak rajtad a gondolatok, te uralkodj rajtuk! Az irányításod alá kell vonnod a gondolataidat, mert ha képes vagy uralni a gondolataidat, akkor képes vagy uralni az életedet is. Időzz el azon a tényen, hogy a Mindenható Isten jóváhagyott! Dönts úgy, hogy egyetértesz Vele, vedd fel a fegyverzetedet és viseld jól!

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Please enable the javascript to submit this form

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“A szeretetben nincsen félelem; sõt a teljes szeretet kiûzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben.”

1 János 4:18

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások