Friss gondolatok

Ő véghezviszi a tervét

Az első karácsony más volt, mint amiről Mária álmodozott? Igen. A meglepetés terhesség, a hirtelen…

Bővebben ...

Isten gyengéd szeretettel viseltet irántad

„hogy megmutassa az eljövendő korszakokban kegyelmének mérhetetlen gazdagságát irántunk való jóságából Krisztus Jézusban.” (Efezusi 2:7)

Bővebben ...

Segítség a szükség idején

„Ha pedig Jézus a Főpapunk, akkor bátran és bizalommal lépjünk oda az Atya-Isten kegyelmének Trónjához!…

Bővebben ...

Új kezdet

Ugye nagyszerű lenne, ha mindig újra tudnánk kezdeni a dolgokat, ha szükséges. Ahelyett, hogy bent…

Bővebben ...

A szeretet mindig védelmez

„Az Úristen pedig bőrruhát készített az embernek és feleségének, és felöltöztette őket.” (1 Mózes 3:21)…

Bővebben ...

Tettrekész együttérzés

„Amikor az Úr meglátta az asszonyt, megszánta, és így szólt hozzá: "Ne sírj!"” (Lukács 7:13)…

Bővebben ...

Isten dicsősége a teljes életet élő ember

„Isten dicsősége a teljes életet élő ember.” (Szent Iréneusz) Amikor először bukkantam rá erre az…

Bővebben ...

Isten tolmácsa

Amíg Brazíliában éltünk, előfordult, hogy tolmácsolnom kellett, amikor vendégelőadó érkezett. A hallgatóság előtt állt az…

Bővebben ...

Égj, de ne égj ki

„Ezért ügyeljetek arra, hogyan éltek! Ne legyetek ostobák, hanem bölcsek!” Efezusi 5:15

Bővebben ...

Ajánlata számodra

„Én azért jöttem, hogy életet adjak, mégpedig teljes és túláradóan bőséges életet!” (János 10:10, EF)

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 4.06 (9 Szavazaból)

6,13 Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. (Efezusi)

Az Efezusi levél 6. részében arról olvashatunk, hogy Isten mindennel ellátott minket ahhoz, hogy győzelmes életet élhessünk. Nekünk adta Nevének a hatalmát, az Igéjében rejlő erőt és a szellemi fegyverzetet, hogy meg tudjunk állni, amikor a dolgok ellenünk fordulnak.

Azt mondja az Írás, hogy rendelkezünk az igazság övével, a hit pajzsával, a békesség sarujával és az üdvösség sisakjával.

A megigazulás egyszerűen azt jelenti, hogy igazakként állunk Isten előtt. Amikor befogadtad Jézust a szívedbe, akkor megigazultál, azaz igazzá váltál Isten szemében. Isten jóváhagyásának pecsétje van rajtad. Lehet, hogy ezt nem mindig érzed, de éppen itt jön be a hit szerepe. A hit életre kelti és aktivizálja Isten ígéreteit az életünkben. Hogyan hozzuk működésbe a hitünket? Azáltal, hogy megvalljuk azt, amit hiszünk. Ugyanúgy, ahogy Isten a szavával hívta életre a világot, nekünk is hatalmunk van arra, hogy a szavainkkal létre hozzunk dolgokat.

Arra szeretnélek bátorítani, hogy hit által vedd magadra Isten jóváhagyását. Vedd fel a megigazulás mellvértjét Isten többi fegyverzetével együtt. Lehet egy nagyon klassz ruhád, de ha csak az ágyadon hever, és nem veszed magadra, akkor semmit sem érsz vele. Viszont ha már egyszer rajtad van, akkor tudd jól viselni! Nem számít, mi jön ellened, nem számít, amit mások mondanak, vagy gondolnak, te tudd, hogy Isten kiválasztott, jóváhagyott, és azt akarja, hogy jól viseld az áldásaidat!

Tartsd szem előtt, hogy ami a legjobban maga alá tud gyűrni az életben az az, ha negatívan gondolkodsz magadról. Nem engedheted meg magadnak, hogy negatív, romboló gondolatok cikázzanak az agyadban. Nem uralkodhatnak rajtad a gondolatok, te uralkodj rajtuk! Az irányításod alá kell vonnod a gondolataidat, mert ha képes vagy uralni a gondolataidat, akkor képes vagy uralni az életedet is. Időzz el azon a tényen, hogy a Mindenható Isten jóváhagyott! Dönts úgy, hogy egyetértesz Vele, vedd fel a fegyverzetedet és viseld jól!

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

A Karácsony üzenete

A Karácsony valódi üzenete

Részlet
Lukács evangéliumából
Lk. 2:1-20.

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Én vagyok a szõlõtõ, ti a szõlõvesszõk: A ki én bennem marad, én pedig õ benne, az terem sok gyümölcsöt: mert nálam nélkül semmit sem cselekedhettek. Abban dicsõíttetik meg az én Atyám, hogy sok gyümölcsöt teremjetek; és legyetek nékem tanítványaim.”

János 15:5,8

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások

 • Köszönöm mennyei Apukám, hogy olyan ...

  Bövebben...

   
 • Ez a kedvencem. Nagyon bátorító.

  Bövebben...

   
 • Igen köszönöm Atyám, hogy jöhetek hozzád ...

  Bövebben...

   
 • Dicsőség néked Istenünk, Fiad nevében ...

  Bövebben...