Friss gondolatok

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

A hálaadáson keresztül vezet az út a békességhez

„Semmi felől ne aggódjatok! Bármilyen helyzetben vagytok is, imádkozzatok! Hálaadással kérjétek Istentől, amire szükségetek van!”…

Bővebben ...

Hallásból tapasztalat

Hajlamosak vagyunk arra, hogy Jézust csak kicsit avassuk be az életünk részleteibe. Azt gondoljuk: „Ha…

Bővebben ...

Velünk az Isten!

Isten tudja, hogy milyen embernek lenni. Amikor határidőkről, sorbanállásról, nehéz időszakokról beszélünk, Ő megérti. Ő…

Bővebben ...

Isten arca

Miért ment el Isten egészen a betlehemi jászolig? Miért ment el ilyen messzire? Azért, hogy…

Bővebben ...

Ő véghezviszi a tervét

Az első karácsony más volt, mint amiről Mária álmodozott? Igen. A meglepetés terhesség, a hirtelen…

Bővebben ...

Isten gyengéd szeretettel viseltet irántad

„hogy megmutassa az eljövendő korszakokban kegyelmének mérhetetlen gazdagságát irántunk való jóságából Krisztus Jézusban.” (Efezusi 2:7)

Bővebben ...

Segítség a szükség idején

„Ha pedig Jézus a Főpapunk, akkor bátran és bizalommal lépjünk oda az Atya-Isten kegyelmének Trónjához!…

Bővebben ...

Új kezdet

Ugye nagyszerű lenne, ha mindig újra tudnánk kezdeni a dolgokat, ha szükséges. Ahelyett, hogy bent…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 4.06 (9 Szavazaból)

6,13 Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. (Efezusi)

Az Efezusi levél 6. részében arról olvashatunk, hogy Isten mindennel ellátott minket ahhoz, hogy győzelmes életet élhessünk. Nekünk adta Nevének a hatalmát, az Igéjében rejlő erőt és a szellemi fegyverzetet, hogy meg tudjunk állni, amikor a dolgok ellenünk fordulnak.

Azt mondja az Írás, hogy rendelkezünk az igazság övével, a hit pajzsával, a békesség sarujával és az üdvösség sisakjával.

A megigazulás egyszerűen azt jelenti, hogy igazakként állunk Isten előtt. Amikor befogadtad Jézust a szívedbe, akkor megigazultál, azaz igazzá váltál Isten szemében. Isten jóváhagyásának pecsétje van rajtad. Lehet, hogy ezt nem mindig érzed, de éppen itt jön be a hit szerepe. A hit életre kelti és aktivizálja Isten ígéreteit az életünkben. Hogyan hozzuk működésbe a hitünket? Azáltal, hogy megvalljuk azt, amit hiszünk. Ugyanúgy, ahogy Isten a szavával hívta életre a világot, nekünk is hatalmunk van arra, hogy a szavainkkal létre hozzunk dolgokat.

Arra szeretnélek bátorítani, hogy hit által vedd magadra Isten jóváhagyását. Vedd fel a megigazulás mellvértjét Isten többi fegyverzetével együtt. Lehet egy nagyon klassz ruhád, de ha csak az ágyadon hever, és nem veszed magadra, akkor semmit sem érsz vele. Viszont ha már egyszer rajtad van, akkor tudd jól viselni! Nem számít, mi jön ellened, nem számít, amit mások mondanak, vagy gondolnak, te tudd, hogy Isten kiválasztott, jóváhagyott, és azt akarja, hogy jól viseld az áldásaidat!

Tartsd szem előtt, hogy ami a legjobban maga alá tud gyűrni az életben az az, ha negatívan gondolkodsz magadról. Nem engedheted meg magadnak, hogy negatív, romboló gondolatok cikázzanak az agyadban. Nem uralkodhatnak rajtad a gondolatok, te uralkodj rajtuk! Az irányításod alá kell vonnod a gondolataidat, mert ha képes vagy uralni a gondolataidat, akkor képes vagy uralni az életedet is. Időzz el azon a tényen, hogy a Mindenható Isten jóváhagyott! Dönts úgy, hogy egyetértesz Vele, vedd fel a fegyverzetedet és viseld jól!

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

A Húsvét üzenete

A Húsvét valódi üzenete

Részlet
Lukács evangéliumából
Lk. 22:1 - Lk. 24:53

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Ennekokáért õ mindenképen idvezítheti is azokat, a kik õ általa járulnak Istenhez, mert mindenha él, hogy esedezzék érettök.”

Zsidókhoz 7:25

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások

 • Kedves Margitka! Köszönjük a visszajelzést ...

  Bövebben...

   
 • Hálát adok Istennek ezért a gyakorlati ...

  Bövebben...

   
 • Hálásan Köszönöm a mai napot is, hogy nem ...

  Bövebben...

   
 • Hozzád megyek Uram, te segítesz rajtam! Mostani ...

  Bövebben...