Friss gondolatok

Fiúság

A tékozló fiú története valójában elsősorban nem is a tékozló fiúról szól, hanem az apa…

Bővebben ...

Isten a gyermeked Atyja is

„Aki az Urat féli, annak erős oltalma van, fiainak is menedéke lesz az.” Példabeszédek 14:26…

Bővebben ...

Ne hagyd, hogy a sok tevékenység miatt kiégj!

„Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok.

Bővebben ...

Légy tudatában Krisztusban elfoglalt helyednek

„Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem…

Bővebben ...

Soha nem vagy egyedül, Isten mindig törődik veled.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” 1 Péter 5:7

Bővebben ...

A gyógyító ima lényege

Miközben felfedezzük azt a sok csodálatos módot, amin keresztül Jézus meggyógyítja a legbelsőbb valónkat, szem…

Bővebben ...

A hálaadáson keresztül vezet az út a békességhez

„Semmi felől ne aggódjatok! Bármilyen helyzetben vagytok is, imádkozzatok! Hálaadással kérjétek Istentől, amire szükségetek van!”…

Bővebben ...

Hallásból tapasztalat

Hajlamosak vagyunk arra, hogy Jézust csak kicsit avassuk be az életünk részleteibe. Azt gondoljuk: „Ha…

Bővebben ...

Velünk az Isten!

Isten tudja, hogy milyen embernek lenni. Amikor határidőkről, sorbanállásról, nehéz időszakokról beszélünk, Ő megérti. Ő…

Bővebben ...

Isten arca

Miért ment el Isten egészen a betlehemi jászolig? Miért ment el ilyen messzire? Azért, hogy…

Bővebben ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Pontszám 4.34 (16 Szavazaból)

19,15 Fogadd kedvesen számnak mondásait és szívem gondolatait, Uram, kősziklám és megváltóm! (Zsoltárok)

Ha jók akarunk lenni valamiben – bármi legyen is az – gyakorlásra van szükségünk. Ha jó akarsz lenni az Isten Igéjén való elmélkedésben, akkor gyakorolnod kell.

Mint egy jó edző, aki időt szán arra, hogy a csapatát bátorítsa, és a gondolataikat a megfelelő irányba terelje a nagy mérkőzés előtt, neked is minden reggel edzened kell a gondolataidat. Ne várd ölbe tett kézzel, hogy mit hoz a nap; hanem tudatosan készülj a győzelemre.

A győzelem nem csak képességről szól, fontos a hozzáállás, a gondolkodásmód, és a magunkkal folytatott párbeszéd. Fontos, hogy elhidd, hogy győzelemre lettél teremtve, mert amit hiszünk, nagyban befolyásolja a jövőnket. Először neked kell győztesnek látnod magad, mielőtt mások annak látnának. Töltsd meg az elmédet Isten szavának az igazságával, ami azt mondja: Több vagy, mint hódító. Isten mindennel ellátott. Képessé tesz, hogy legyőzd az akadályokat, melyekkel szembe kell nézned.

Lehet, hogy eddig nehéznek találtad, hogy győztesként nézz magadra. Lehet, hogy igazságtalanságokat szenvedtél el a múltban. Lehet, hogy jogtalanul megvádoltak, elveszítetted a munkádat, vagy éppen valaki átgázolt a lelkeden. Ha nem engeded el a múltat, és őrizgeted ezeket a negatív emlékeket a szívedben, akkor azok le fognak nyomni, és megakadályozzák, hogy mindazzá válj, aminek Isten elgondolt. Ne hagyd, hogy mások szavai vagy cselekedetei elvegyék a célodat és a lelkesedésedet! Semmilyen múltbéli dolog nem csökkenti az értékedet Isten szemében. Ma egy új nap van, és most van itt az ideje annak, hogy egy új módon lásd az életet. Ideje kiszórni a negatív emlékeket és megbocsátani azoknak, akik ártottak neked.

Szakíts ma időt arra, hogy megvizsgáld a gondolataidat. Vannak negatív gondolkodásminták, amiket meg kell változtatni? Úgy látod magad, ahogy Isten lát, mint aki értékes és fontos? Láss túl azon, ahogy érzel magaddal kapcsolatban, és összpontosíts arra, amit Isten mond rólad. Ne feledd, nem a véletlen műve, hogy itt vagy. A Mindenható Isten a saját képmására teremtett, és céllal teremtett. Isten különleges kincse vagy. Senki és semmi sem tarthat vissza az Ő céljától az életedben!

Victoria Osteen

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Mit mond rólad Isten?

Feliratkozás

E-mail értesítés a legújabb írásokról.

Feliratkozás után, biztonsági okokból egy megerősítő e-mailt küldünk, a véglegesítéshez szükséges információkkal! Ha nem kapna megerősítő e-mailt, kérjük ellenőrizze spam fiókját, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Az egy hónapnál régebbi, nem véglegesített feliratkozásokat töröljük.

Napi Ige


“Vajjon elrejtõzhetik-é valaki a rejtekhelyeken, hogy én ne lássam õt? azt mondja az Úr, vajjon nem töltöm-é én be a mennyet és a földet? azt mondja az Úr.”

Jeremiás 23:24

Áhítatok.hu QR-kód

Áhítatok.hu

Keresés a Bibliában

Bibliavers pl: János 3:16 vagy a keresett szó.A Facebookon

Új hozzászólások